Nálev na okurky

Nálev 15 minut svaříme a necháme zchladnout. Sterilujeme při teplotě 80 stupňů po dobu 20 minut. Do každé sklenice (kromě okurek) patří: 5 ...
23.04.2019

Okurčíto (nealko)

Okurku omyjeme, jednu polovinu nakrájíme na silnější plátky a ty pak na poloviny nebo čtvrtiny. Druhou polovinu okurky oloupeme, podélně překrojíme, ...
26.07.2020

Ptáčky

Nejdříve si připravíme všechny suroviny a nakrájíme cibulku. Vše, co budeme balit do ptáčků, pokrájíme na podlouhlé kousky v délce vhodné k ...
23.04.2019

Salát z řapíkatého celeru

Nejprve si očistíme největší řapíky, oloupeme je z vnější strany škrabkou, abychom se zbavili tuhých vláken. Společně s mladými vnitřními ...
23.04.2019